Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕЙКА!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• РЕЙКА!!!

Рейката ми тропа.И се чудя,дали да я правя или да я сменям.
    Моля за съвети.
    Alfa 156 1.8 TS '98

зависи от кое тропа и колко?
    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Има луфт,но незнам повече.А и доста си тропа вече.
      Alfa 156 1.8 TS '98

Comment

Правят ги в София и Пловдив с гаранция. Новата не си струва парите! Около 200лв. Ако се интересуваш ще питам за телефон!

Comment

Първоначално публикувано от todorer
          Правят ги в София и Пловдив с гаранция. Новата не си струва парите! Около 200лв. Ако се интересуваш ще питам за телефон!

Да,питай ако обичаш
          Alfa 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от ferkata
            Има луфт,но незнам повече.А и доста си тропа вече.
            Тва съм го чувал вече 1000 пъти и всеки път се оказва че не е рейката Просто майсторите ви прават само дърти бангии и кат има тропане като въртят волана директно и категорично казват рейка - да ама не
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

А кое е ,щото и на мен ми казаха 100% рейка
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от wrc
                А кое е ,щото и на мен ми казаха 100% рейка
                При някой са накрайници, при други шарнири зависи
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Тъй като явно не е 100% рейка ще ти разкажа моя случай. Като си взех хубавицата тропаше. Смених носачи работи и пак тропа. В сереиза 2 часа са се мотали докато разберат, че тропат вътрешни накрайници на райката. Тропаше ми при въртене на волана наляво на дясно. Взех десния смених и тропането от дясно изчена. сега има отляво Много трудно се хваща ако е това. Трябва да се слуша внимателно. Успех

Comment

При мене всичко е здраво но продължава да тропа от ляво,изрично ги накарах да проверят вътрешните накрайници и казаха че и те са здрави.Освен да сменя вътрешния ляв,и ако не спре.....ше си върви така
                    2011 Giulietta MA-ex
                    1995 155 1.8 TS 8V
                    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Пробвай около 50 лв е!

Comment

А за рециклаж с гаранция повечко инфо може ли ? Мойта рейка си тече направо.
                        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Ще питам и ще кажа само да не забравя!

Comment

Моя случай с рейката е следния Значи като си купих колицата смених - горни носачи вътрешен накрайник. Продължаваше да тропа като се движих по неравен път. Отидох в сервиз в Бургас и ми казаха че рейката ми е заминала. При първото ходене до София се оказа са износени тампони на стабилизиращата щанга и в горен ляв носач(него ми го сменяха в Б-с) има луфт и за тва трака. След намесата на Ванто вече всичко е наред. Тия дни ще отида при съответните майстори в Бургас да се възползвам от гаранцията на носача и повече ще избягвам да ходя на сервиз в тоя град .

ПП Ако някой знае сервиз в който разбират от Алфа в Бургас да каже
                            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

При Краси Кънев в автосервиз СПИЙД
                              За носачи и ходова част не е нужно да разбираш от алфи, а да си малко от малко информиран и грамотен.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                              X